Grundkurs inredning med Feng shui

  • Grundkurs på distans
  • Lämna in uppgifter och få personliga kommentarer från din lärare via telefon och mail
  • Lär dig inreda med Feng shui
  • Få ett diplom när du är klar
7

Plugga inredning hemma i lugn och ro i ditt eget tempo

Grundkursen Inredning med feng shui är en distanskurs där du lär dig grunderna med att inreda ditt hem enligt den kinesiska läran feng shui. Du kommer också att lära dig stilhistoria genom tiderna. Efter anmälan och betalning får du din kurs mailad till dig. Du behöver en dator för att kunna läsa en pdf med inläsningsmaterial. När du har läst in materialet gör du två uppgifter som du mailar in till oss. När du är godkänd på dina uppgifter får du ett diplom som visar att du genomfört grundkursen. Inga förkunskaper krävs.

Grundkursen är till för dig som vill lära dig mer om inredning och vill bli säkrare i dina inredningsval i ditt hem.

Jobba som professionell inredare

För dig som vill ha titeln Certifierad inredare och diplomerad homestylist och arbeta med inredning professionellt rekommenderar vi inredningsutbildningen Certifierad inredare och diplomerad homestylist som är en längre och bredare utbildning.

Efter att ha genomfört och blivit godkänd på dina uppgifter får du ditt diplom på att du har läst grundutbildningen.

Det här får du

Efter att du har anmält dig till grundkursen får du en pdf med inläsningsmaterial samt tillhörande uppgifter mailad till dig.Du läser in teorin (i textform), ett block i taget och får efter varje block uppgifter att lämna in via mail, post eller via din elevsida på vår hemsida.

När dina uppgifter för varje block är rättade och godkända skickar vi dig ett diplom på att du gått grundkursen.

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Grundkursen kan läsas som nybörjare.

För vem

Grundkursen är för alla som vill lära sig mer om inredning via Feng shui och bli trygg i sina inredningsval hemma.

Kursens mål

Målet med utbildning är att du ska känna dig trygg i dina inredningsval hemma och bredda dina kunskaper.

Programvara till utbildningen

Du behöver ingen speciell programvara för att kunna utföra utbildningen utan de vanligaste som Word, till att skriva i och tex PowerPoint eller liknande för att göra moodboards.

Kursledaren

Under kursens gång har du alltid tillgång till din kursledare som guidar dig i dina frågor så att du kan nå dina drömmar. Hör av dig via telefon eller mail om du har några funderingar.

Pris

Utbildningen kostar 5 900 kr och kan betalas med kort, faktura eller delbetalning vi Billmate. Du beställer utbildningen på Interiörskolans hemsida.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta Interiörskolan på telefon 0705-13 08 14 eller info@interiorskolan.se

Under kursen har du alltid tillgång till mig, din kursledare som guidar dig i dina frågor så att du kan nå dina drömmar.
Hör gärna av dig om du har några funderingar. 0705-13 08 14 | info@interiorskolan.se